Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Zima zaskakuje

Meni

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, zacharyy napisał:

Jakby nie odkręcił w drugą stronę to by ładnie poszedł XD

za szybko odbil przy takiej predkosci, te 2-3s dluzej to tak jak mowiles, ladnie by poszedl :D

3 minuty temu, Meni napisał:

Nie moje takie popisy haha 

cos w to nie wierze ;p 

17 minut temu, mr_tnctproo napisał:

za szybko odbil przy takiej predkosci, te 2-3s dluzej to tak jak mowiles, ladnie by poszedl :D

cos w to nie wierze ;p 

Ja nie latam ze świadkami w środku haha

• Haha 1

5 minut temu, Meni napisał:

Ja nie latam ze świadkami w środku haha

No i tu wlasnie robisz ten blad ... 

mial bys swiadka/swiadkow to jak by wyszlo to zajebiscie oraz jak by nie wyszlko to bylo by smiesznie :D 

a jak jakis spoko swiadek to zrozumie i nie bedzie narzekac ze go cos boli przez pare dni/tygodni xddd

2 godziny temu, mr_tnctproo napisał:

No i tu wlasnie robisz ten blad ... 

mial bys swiadka/swiadkow to jak by wyszlo to zajebiscie oraz jak by nie wyszlko to bylo by smiesznie :D 

a jak jakis spoko swiadek to zrozumie i nie bedzie narzekac ze go cos boli przez pare dni/tygodni xddd

Nie bo mnie ktoś jeszcze podpierdoli haha 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.