pieczarkov Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Twoje Imię: Antek Wiek: 20 Nick na Serwerze: pieczarkov Ile czasu spędzasz na serwerze: 1-3h dziennie w zależności od dnia, w dni wolne dłużej Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: jestem świadkiem wielu przewinień, czy to większych czy mniejszych w momencie kiedy nie ma żadnego admina. jestem na serwerze nawet kiedy jest naprawdę mało ludzi, czasem siedzę też w nocy gdzie nieraz spotkałem się z totalnym brakiem kultury, nie ma kto ich uspokoić bo adminów nie ma, co o tej porze jest zrozumiałe. nie jestem topowym graczem więc tym bardziej jestem łatwym celem dla nowych graczy, którzy zaczynają dopiero przygodę na tym serwerze, tym samym myślę że to zachęta dla nich by pozostać na dłużej. nie zamierzam banować kogoś za swoją nieudolną grę. nie będę też kickował czy banował bez uprzedniego upomnienia. Doświadczenie: jako admin żadne Znajomość AMXX [1-10]: 3, oglądałem dużo poradników brakuje tylko praktyki Link do Banid: - Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/pieczarkov/145.239.237.121:27070/ TeamSpeak 3: tylko discord Link do profilu STEAM: - Steam ID: - Jak długo jesteś z nami: od początku kwietnia tego roku Składka miesięczna [Przelew/SMS]: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 15 Czerwca Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Na okres próbny Nick i hasło wyślij na PW 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 15 Czerwca Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi