Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Archiwum [GALERIA] Telsky

st4ge

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry ale muszę to skomentować ale zbyt wybitnym grafikiem nie jestem ale, prace są bardzo słabe dodane tylko napisy? I pojawienie się stylami w niektórych avkach? Ta sygnatura "Magiczny" napisy niedopasowane itp, itd Logo Lato też słabe byś mógł się bardziej postarać :p

Sorry ale muszę to skomentować ale zbyt wybitnym grafikiem nie jestem ale, prace są bardzo słabe dodane tylko napisy? I pojawienie się stylami w niektórych avkach? Ta sygnatura "Magiczny" napisy niedopasowane itp, itd Logo Lato też słabe byś mógł się bardziej postarać :P

Ja cały czas się uczę, a grafiką zajmuję się od niedawna. Wiem, że nie jestem grafikiem xD

Zaczynasz od napisów, a to nie tędy droga. Pobaw się pierwsze jakimiś tłami, efektami, a potem napisy w to wtapiaj. Prace słabe, ale ze względu, że dopiero zaczynasz, nie ma co się zbytnio czepiać.

• GreenHejzka 1

Zaczynasz od napisów, a to nie tędy droga. Pobaw się pierwsze jakimiś tłami, efektami, a potem napisy w to wtapiaj. Prace słabe, ale ze względu, że dopiero zaczynasz, nie ma co się zbytnio czepiać.

Twoja opinia na temat moich prac spodobała mi się bardzo, gdyż zbytnio nie zwracałem uwagi na te tła, tylko na napisy.

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.