SzRaMa. Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Cześć :). Według mnie powinniśmy dodać do działu "Strefa gier" poddział "Inne", bo jak na razie w tym dziale są tylko LoL, metin, minecraft i fifa. A co z innymi? Nie mówię, żeby robić każdej grze poddział, ale jak ktoś chce o coś zapytać z innej gry lub coś wrzucić to przydałby się miejsce gdzie mógłby to zrobić ;p. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix. Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Można dodać, będą dodawane inne gry które nie są jako podkategorie w dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Też się przyda, bo ja z chęcią bym pododawał screen'y z TF2/Dota 2, ale nie ma działu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LatO Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 To nie jest głupi pomysł :) jestem za. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seyyd Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jak najbardziej za. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zrobione. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompetentna Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli chcesz, aby został przywrócony zgłoś ten post. Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi