Memorable Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Chciałbym się przywitać, jako jestem kulturalny człowiek i nie wyobrażam sobie grać z kimś nie witając się z nim. Mam na imię Kamil, proszę o takie pisanie do mnie .. nigdy, nigdy przenigdy Kamilek. co zrobię, mały byłem. Mam 24lat, więc jestem młody człowiek który gra w Counter - Strike'a dla zabawy, dla radości i odstresowania się po ciężkim dniu pracy lub innych stresujących rzeczach. W Counter Strike'a gram , licząc odkąd pierwszy nabój wystrzelił do dziś.. będzie 9 lat, ale mam dość spore przerwy, po 6-8 miesięcy lub nawet rok. Powodem jest to, że gram jak mam czas a nie wyznaję zasadę "cs ponad wszystko'. Od 8 lat gram na platformie steam. Lubię rozmawiać przez mikro z graczami o czymś i o niczym. Często sobie żartuję, jednak starając się nikogo nie urazić. Jednak nie jestem osobą spokojną, jestem wybuchowy więc nie umiem siedzieć cicho gdy ktoś mnie atakuje, życie.. Lubię grę z M4A1 najbardziej i z tej strony postaram się "zwojować" Wasze serwery. Uwielbiam skanować, co często koÅ„czy się wstawianiem ss'ów na forum. Jednak skany idą tylko w miejscach "formalnych", ale cóż troszkę zdjęć mam już w folderze cs'a. Myślę, że nie będę miał zgrzytów z żadnymi graczami, bo jestem tu dla przyjemności a nie dla użerania się z ludźmi, co musimy robić w świecie rzeczywistym. Zamierzam grać na serwerze cs 1.6, ależ z czasem. Atmosfera tam jest dość specyficzna. Å»arty graczy, ich kłótnie, sposób grania doprowadza mnie do śmiechu o co mi chodzi grając w te pistolety. Znaleźć mnie możecie pod nickiem: Psychopata Strzela✕Powered By Albireo Mam nadzieję, że nie zanudziłem Was tym, ale starałem się coś od siebie wnieść tutaj, i to samo mam zamiar robić na serwerach. Lubię bić botów, bo nikt ich tak nie bije jak.. bot. Pozdrawiam, Kamil same nie ogary i dzieci [Obrazek: ;D.png] Pracowałem w UB TEAM oraz jako MODERATOR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Cześć i czołem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Siema kumplu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak. Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 siemasz, powodzenia na nowej serwerowni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witamy na zielonej arce. Miło się czytało, widać że masz smykałkę do pisania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix. Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baliaaaa Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 siemka witamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Krystian :) Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Eldo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natala ^^ Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Siemanko :p życzę miłej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seyyd Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hek26 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^^RAMBO^^^ Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoltyS Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zima Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 nieźle się rozpisałeś ;) siemka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi