Fifa to nie pilka Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam :) można by zrobić coś takiego, że w tabeli serwerów na koÅ„cu każdego serwera z prawej strony zostałby umieszczony przycisk "zagłosuj", który ułatwiłby w głosowaniu na serwery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nie potrzebne to moim zdaniem, tak trudno zjechać do działu serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 A dla mnie propozycja na tak, wiele roboty nie ma, a wszystko w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zamiast dodawać te odnośniki, to ja bym zrobił jeden temat gdzie są all serwery, i dodać notkę do Aktualnosci. Myślę, że tyle styka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 No mi na przykład dużo czasu nie zajmuje zagłosowanie na serwery, bo jest ich mało. Gorzej będzie jak już będzie ich więcej ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi