Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Witam.

st4ge

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka!

To ja Telsky, czas na przywitanie, bo zapomniałem.

Wcześniej urzędowałem pod nickiem DegreeT i parę osób stąd mnie na pewno kojarzy.
Mam na imię Mikołaj.
Mam za sobą dopiero 13 lat (19 sierpnia 14 lat), tak, jestem chyba najmłodszy z forum teraz.

Mieszkam w niewielkiej wsi blisko też niewielkiego miasta Nasielsk (tak okolice pashyBiceps, dokładnie 8km), jest to województwo Mazowieckie.

Moim głównym zainteresowaniem jest piłka nożna, nie jestem w klubie tylko gram rekreacyjnie z kolegi lub podczas innych okazji tego typu.

Innym mym zainteresowaniem są gry komputerowe typu Counter-Strike 1.6, Minecraft i Team Fortress 2.

W czasie wolnym chodzę do znajomych lub siedzę przed komputerem i bawię się w GIMP'ie.
Myślę, że pomimo mojego młodego wieku powinienem się z wszystkimi dogadać, bo jestem bezproblemowy (chyba, że wcześniej już komuś podpadłem).

Zapraszam też resztę administracji, użytkowników do przywitania się.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.