Baliaaaa Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 1. Typ grafiki: Avatar 2. Rozmiar: 200x200 3. Napis: Balia - Ewentualnie jeszcze sie namyśle ;p 4. Tematyka: League of legends - a dokładnie chodzi mi o postać Riven taka zielona pani ;d 5. Kolorystyka: To już wasza działka według waszego wyboru 6. Format: 7. Dodatkowe informacje: Ma być miodzio XD 1. Typ grafiki: Tło 2. Rozmiar: No to takie na forum bo nie wiem jakie jest git 3. Napis: Balia best Riven EU 4. Tematyka: TO samo co wyżej lol + riven najlepiej z mieczem zeby była albo sam miecz , patrzyłem na google to dużo jest tam fajnych obrazków ;] 5. Kolorystyka: Zostawię to dla grafików 6. Format: 7. Dodatkowe informacje: tak jak wyżej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Avatar: A tło spróbuję dodać dziś/jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baliaaaa Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 #refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fl0wn Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 v2FULL JAKOŚĆ : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi