Jaszczur Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Na dniach będzie nowy serwer, FFA + Only HS. Potrzebuję dwóch lub trzech opiekunów którzy zajmą się serwerem i wesprą serwer finansowo (od czasu do czasu). Oczekuję ogarnięcia, ale jeśli nie wiesz jak dodać choćby admina to nie składaj podania. Opiekunem zostaną tylko zaufane osoby. Wzór: Imię: Wiek: Nick:Link do banid:Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Znajomość amxx i panelu (0-10):Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Coś o sobie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon Aka Wariat Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Imię: Krystian Wiek: 18 Nick: Sajmon Aka Wariat Link do banid:http://banid.pl/kto?to=0:1:157211057 Jak bd na kompie to dodam link banid. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Potrafie ogarnac wszystko na serwerze : Od dodawania admina do pisania/wgrywania wlasnycg pluginow i mysle ze nadam sie na ta posade. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, na sieci cs-wa*****.pl bylem opiekunem Cod 201. Znajomość amxx i panelu (0-10): 9,5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiscie. Cos o sobie: Krystian lat 18 mieszkam w Koninie. Uczeszczam do Technikum Samochodowego. Moje zainteresowania to pilka,polityka i esport. @Edit Wiem co to banid tylko na telefonie wyskakuja mi reklamy i nie chce strona dzialac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seyyd Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Imię: Szymon Wiek: 17 lat za 62 dni Nick: EGZOLink do banid: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:126442411Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Zawsze chciałem sprawdzić się w tej roli, spróbować czegoś nowego. Tym bardziej, że taki serwer bardzo mnie ciekawi i interesuje.Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nigdy w życiu.Znajomość amxx i panelu (0-10): Przeczytałem poradnik to 1/10 z panelu a amxx 8,5/10 :DWsparcie finansowe (TAK/NIE): Wiesz jak to u mnie jest, ale TAK. Coś o sobie: Podstawowe rzeczy o mnie wiesz. Jeżeli coś robię to na 101%. Wywiązuję się z zobowiązaÅ„. Jestem bezstronny, bezkonfliktowy, nie daje się ponieść emocją, nie uznaję kolesiostwa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SS y x203.rar - MISTRZ Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Imię: Diego, Bartosz Wiek: 16 wiosen Nick: SS' y x203.rar - MISTRZ Link do banid: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:2258097 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer będzie nowy, potrzeba odpowiedzialnej i rozgarniętej osoby na startowanie z serwerem. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, pewnie. Miałem też swój serwer. Znajomość amxx i panelu (0-10): 9/10 - umiem od zera serwer postawić. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak. Zależy od miesiąca. Coś o sobie: Diego, pochodzę z Valenci, 16 lat, kopię piłkę od 11 lat. Miły, sympatyczny, pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi