st4ge Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 O co chodzi? W tej propozycji chodzi mi o to aby ta czerwona administracja dodała osiągnięcia. Po co to? Jest wiele przykładów. Jednym z nich jest/będzie konkurs Miss i Misster. Zamiast robić specjalnie rangi to można by było nadać takie osiągniecie. Innym przykładem jest wybór najlepszego Moderatora/Użytkownika/Redaktora/Grafika itp. danego roku/miesiąca/tygodnia/konkursu. Na czym by to polegało? Na samym początku jak już by było dodane powinien się zmienić jeden szczegół w profilach użytkowników. Wygląd przed: Wygląd po: Dla tych niekumatych chodzi o dodatkowy/dodatkowe przycisk/pole o nazwie "Osiągniecia". Jak by wyglądało takie osiągnięcia? A zatem: i do tego podpis typu "Misster", "Miss" itd. oraz za co np. "Najpiękniejszy facet na sieci" Za co takie zasługi?: - Za konkursy. - Za posty, reputację, czas online. - Za usługi dla sieci. - Za tzw. dotację. - Za najlepszego z sieci w danej dziedzinie w danym czasie. Ps. Jak by pomysł wypalił, mógłbym się zająć tymi osiągnięciami/odznakami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Pomysł fajny, stosowany na wielu sieciach. Jednak wydaje mi się, że za wcześnie na to. Niech będzie na forum więcej userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak. Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 ciekawe :) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Johny Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ciekawa propozycja, nie powiem, że nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muerte Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Spoko pomysł : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SS y x203.rar - MISTRZ Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Taak. Propozycja fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix. Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Bardzo ciekawa propozycja i jestem za! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigTits (+)(+) Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Oczywiście jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzydki zły i szczery Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 mnie się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seyyd Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Zawsze jakieś urozmaicenie, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Będzie zrobione, ale potrzebna pomoc grafików - http://greenhaze.pl/index.php/topic/604-zlecenie-rangi/#entry4634 cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompetentna Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli chcesz, aby został przywrócony zgłoś ten post. Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi