someone Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) W samej rekrutacji było sporo chętnych. Jedni czekali długo na te wyniki inni składali podania dość niedawno. Wybór z różnych przyczyn nie był łatwy. Nie tylko ocena otrzymanych od Was odpowiedzi odnośnie demek i ss była kluczowa. Braliśmy pod uwagę, m. in. samą aktywność (i nie mam na myśli stażu na sieci) oraz chcieliśmy, aby nowi członkowie UBT byli tak jakby z "różnych miejsc" na forum. Te wszystkie czynniki sprawiły, że postanowiliśmy przyznać rangę trzem osobom. Są to: @Steel Banging- Admin FFA @Nataliaa. - Adminka JB @Fifa to nie pilka - były Admin OnlyDD2 Liczę, że pokażecie nam wszystkim oraz graczom odwołującym się od bana, że naprawdę zasłużyliście by reprezentować GreenHaze jako UBT. Pozostałym kandydatom dziękujemy za udział w rekrutacji. Jeszcze raz - to była trudna decyzja. Być może następnym razem to Wy wyjdziecie zwycięsko z tej rywalizacji (mam nadzieję, że nowy skład UBT będzie robić wszystko, aby kolejna rekrutacja nie odbyła się za szybko^^). Gratuluję i proszę te trzy osoby o kontakt na pw/steam. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Justyna ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmerytBC Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gratulacje dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 O kurde Nie spodziewałem się dziękuję za danie mi szansy i na pewno jej nie zaprzepaszczę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX. Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Zasłużone gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Johny Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Graty dla wszystkich @Fifa to nie pilka w końcu się doczekałeś xdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seyyd Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deLLuś<3 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uchiha Itachi Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Graty panowie sorka że że mną tak wyszło że nie dałem wam rywalizacji ale sami widzicie jaka mam teraz sytuacje powodzenia na ranga chyba liczę ze będziecie często na forum i ludzie nie będą na was narzekać powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukoVsky Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gratuluję i życzę powodzenia. Mam nadzieje że sprawdźicie się na tym stanowisku i będziecie rzetelnie wykonywać obowiązki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwojaMarionetka Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No to graty Dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabiel Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gratulacje, tak co sprawdzicie się na tym stanowisku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nataliaa. Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ooo proszę, miłe zaskoczenie. Postaram się jak najlepiej wywiązać się z obowiązku jako UB Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallen Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gratuluję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anezka Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gratulacje zyczyc sukcesy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gratuluję! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hen1ekk Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi