VRSDaro Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siema siemanko! Może trochę o sobie :D Stary flet już ze mnie bo za trochę będzie 28lat :D Obecnie ciągle praca i praca w korpo na stanowisku Specjalista ds. Sprzedaży ale duże prawdopodobieÅ„stwo, że tylko do koÅ„ca miesiąca i zmiana firmy (też korpo) :D Mieszkam w Szczecinie z dwoma kotami i narzeczoną, która ostatnio mnie wkur*** :D Z zainteresowaÅ„ to: - car tuning (miałem kilka swoich projektów ale już dawno poszły w Polskę, obecnie jeżdżę Nissanem Almerą z 2006r z silnikiem z Nissana Maximy 3.0 V6 176KM) - tatuaże (to wręcz kocham bo mam je prawie na całym ciele) - muzyka Dużo śmigam po Konwencjach tatuażu oraz na koncerty. Więc tyle wystarczy jak na chwilę obecną :D Piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 HighFive :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siemandero staruszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Jak umiesz robić tatuaże to się może kiedyś do ciebie zgłoszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRSDaro Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Jaszczur mam dobrych ziomków od tej roboty, mnie niestety talentu zabrakło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigTits (+)(+) Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja robie tatuaż niedługo jak wrócę ze sql to dam zdj xd Siema wgl xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 siemka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzydki zły i szczery Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 siemanko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witamy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk. Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siemanko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paaula Opublikowano 11 Maja 2016 Premium Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 siemka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Czeeeeść Daro! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi