Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Dobry dzień :D

VRSDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Siema siemanko!

Może trochę o sobie :D

Stary flet już ze mnie bo za trochę będzie 28lat :D Obecnie ciągle praca i praca w korpo na stanowisku Specjalista ds. Sprzedaży ale duże prawdopodobieÅ„stwo, że tylko do koÅ„ca miesiąca i zmiana firmy (też korpo) :D

Mieszkam w Szczecinie z dwoma kotami i narzeczoną, która ostatnio mnie wkur*** :D

Z zainteresowań to:

- car tuning (miałem kilka swoich projektów ale już dawno poszły w Polskę, obecnie jeżdżę Nissanem Almerą z 2006r z silnikiem z Nissana Maximy 3.0 V6 176KM)

- tatuaże (to wręcz kocham bo mam je prawie na całym ciele)

- muzyka

Dużo śmigam po Konwencjach tatuażu oraz na koncerty.

Więc tyle wystarczy jak na chwilę obecną :D

Piona!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.