Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Sup bitches

Baliaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

No siema  , jako iż mnie nikt nie zna chciałbym sie przedstawić , mam na imię Kuba , moja  level w życiu to prawie 20 , Zainteresowania to Sport miedzy innymi siłownia piłka nożna i dobry melanż  , Jestem graczem kantersrajka i lola , jako iż gram od niedawna w kanter strajka moje umiejętności są średnie ale chętnie sie doradze od was jak strzelać.  Mam nadzieje ,że spędzę tutaj z wami dobry chwile  

Z góry pozdrawiam skrypter Balia :* :) 

No siema. Nowa sieć, więc oby i nowy balia bez tych wszystkich przesadnych głupot. :P

Nom obiecuje , nie będzie z mną problemów a jak będę pijany to poprostu nie będę odpalał kompa XD , nowy ja I promise my friends :)

• GreenHejzka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.